"Antidepresan" ve "Ateşe Düştüm" şarkılarıyla tanınan şarkıcı Mert Demir, burun eğriliği sorunu nedeniyle ameliyat oldu. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ameliyat sırasında sevgilisinin yanında olarak ona destek oldu.

Serenay Sarıkaya441414000

Mert Demir Neden Ameliyat Oldu?

Mert Demir, son zamanlarda burun eğriliği sorunu yaşıyordu. Bu durumun hem sağlığını hem de nefes alışını olumsuz etkilemesi nedeniyle ameliyat olmaya karar verdi.

Serenay Sarıkaya Eski Sevgilisi 1

Mert Demir'in Ameliyat Nasıl Geçti?

Mert Demir, ameliyatını Fulya'daki özel bir hastanede oldu. Ameliyatın başarılı geçtiği ve Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Serenay Sarikaya Ile Mert Demir Sevgili Mi 17220776 1100 Amp

Serenay Sarıkaya Ameliyatta Yanındaydı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisinin ameliyat sırasında yanında olarak ona destek oldu. Sarıkaya, ameliyat sonrası da Demir'i yalnız bırakmadı ve hastanede ona refakat etti.

Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu? Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu?

Serenay Y4O P Cover

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın İlişkisi

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya, bir süredir aşk yaşıyor. İkili, ilk defa geçtiğimiz aylarda Bodrum'da birlikte görüntülenmiş ve bu sayede ilişkileri açığa çıkmıştı. O zamandan beri birlikte birçok kez tatile çıkan ve çeşitli etkinliklere katılan çift, aşklarını her fırsatta kameralara yansıtmaktan çekinmiyor.

Mert Demir'in Kariyeri

Mert Demir, "Antidepresan" ve "Ateşe Düştüm" şarkılarıyla tanınan bir şarkıcıdır. Ayrıca "Ateşe Düştüm", "Gözlerime Bak" ve "Pusulam Rüzgar" gibi şarkıları da oldukça popülerdir. Demir, son dönemde başarılı müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız