ATV'nin reyting rekortmeni programı 'Kim Milyoner Olmak İster?' her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda, Menekşe Koyuncu isimli yarışmacı performansıyla dikkat çekti.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

Solucan Gübresi Üreticisi Menekşe Teyze'nin Hikayesi

Yarışmaya katılan Menekşe Teyze, solucan gübresi üretimi yaptığını belirterek izleyicilerin beğenisini kazandı. Kendi hayatından kesitler sunan Menekşe Teyze, tarım ve hayvancılıkla uğraştığını, tarlada eşine ve kardeşine yardım ettiğini anlattı. Ayrıca, devlet desteğiyle aldığı eğitim sayesinde Viyana'da eğitim aldığını belirtti.

Menekşe Teyze 2

Menekşe Teyze, "Bağlık ve bahçelik bir yerde yaşıyorum. Tarım ve hayvancılıkla geçim sağlanıyor. Ben ev hanımıyım. Tarlada eşime ve kardeşime yardımcı oluyorum. Solucan gübresi üreticisiyim. Devletimizin vermiş olduğu destek kapsamında eğitime katıldım. 500 kişilik sınav yapıldı, 10 kişi birinci seçildi ve bizi Viyana'ya eğitime götürdüler. Eğitimden sonra bana solucan gübresi verdiler. Herkes bunu yapabilir" dedi.

Başarılı Performans

Yarışmanın başında oldukça başarılı bir performans sergileyen Menekşe Teyze, baraj sorularını kolaylıkla geçti. Ancak yarışmanın altıncı sorusunda, "İlahi Komedya' adlı klasik eserin yazarı kimdir?" sorusuyla karşılaştı. Joker hakkı kalmayan Menekşe Teyze, riske girmemek adına yarışmadan çekilme kararı aldı.

Menekşe Teyze 3

30 Bin TL'lik Ödül

Doğru cevabın "A- Dante" olduğunu gören Menekşe Teyze, yarışmadan çekilerek 30 bin TL ödül kazandı. Yarışmadan mutlu ayrılan Menekşe Teyze, hem anlattıklarıyla hem de performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

Menekşe Teyze'nin Hayatı

Menekşe Teyze’nin hayatı, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 25 yıl çocuk özlemi çektiğini belirten Menekşe Teyze, solucan gübresi üretimindeki başarısıyla da dikkat çekti. Yarışmada anlattıkları ve başarılı performansı, izleyicilere ilham verdi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen 'Kim Milyoner Olmak İster?' programı, Menekşe Teyze’nin hikayesiyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Yarışma, her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan dolu anlara sahne oldu.

Editör: Zeliha YAKUT