Trabzonspor, ASOY İNŞAAT A.Ş. ile 2025-2026 sezonu için "kol sponsorluğu" ve çeşitli reklam hakları konusunda anlaşma yaptığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

TRABZONSPOR SÖZLEŞMEYİ İMZALADI 

Kulüpten yapılan açıklamada, şirket ile ASOY İNŞAAT A.Ş. arasında yapılan anlaşmanın detayları paylaşıldı. Anlaşma gereği, ASOY İNŞAAT A.Ş. tarafından Trabzonspor'a sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte 1.100.000.-EURO + KDV tutarında ödeme yapılacağı belirtildi.

ASOY İNŞAAT KİMİN VE HAKKINDA

Asoy Group'un temelleri, kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adem SOYTEKİN'in 1992 yılında Günal İnşaat adıyla inşaat sektörüne girişiyle atılmıştır. Ardından Kaldis İnşaat olarak faaliyetlerine devam eden şirket, sektördeki projeleri ve güvene dayalı ilişkileriyle geniş bir takdir toplamıştır.

2010 yılında, daha kurumsal bir yapıyla ilerlemek ve gelişimini sürdürmek amacıyla Asoy Group kurulmuştur. Şirket, o tarihten itibaren yapılan yatırımlarla birlikte 2010'da 550.000 m², 2011'de 650.000 m² inşaatı tamamlamıştır. 2012'de ise hedeflenen minimum 1.000.000 m² inşaat hedefi tutturulmuştur.

Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri

2014'ten itibaren yeni iş ortaklıklarıyla birlikte, Asoy Group sektör içinde ve dışında yeni yatırımlara yönelmiş, inşaat sektörünün yanı sıra gıda ve gayrimenkul geliştirme alanlarında da projeler üretmiştir.

Asoy Group, dinamizmi, güvenilirliği ve kaliteden ödün vermeyen yapısıyla sektördeki önemli aktörlerden biri olma hedefiyle her geçen gün büyümekte ve güçlenmektedir.

Kurum kültürünü benimseyen tüm çalışanlarıyla birlikte, Asoy Group kurumsallaşma faaliyetlerine devam etmekte ve 31 yıllık geçmişinde, sektöre yön veren bir firma konumuna gelmiştir.

Editör: Zeliha YAKUT