Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, Türkiye'nin sevilen isimlerinden biri olarak tanınıyor. "Bandıra Bandıra", "Abone", "Kendine Gel" ve daha birçok unutulmaz şarkısıyla müzik dünyasında iz bırakan Evcimik, aynı zamanda aktif bir şekilde sosyal medyada da yer alarak hayranlarıyla etkileşimde bulunuyor.

AMELİTAY YERİNE LİKİT DORDURMA İŞLEMİ

Son dönemde dikkat çeken değişimiyle konuşulan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, genç görünümünün ardındaki sırrı açıkladı. Evcimik, estetik ameliyatlar yerine vitaminlerle hücrelere likit dolgu yapıldığını belirtti.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Yonca Evcimik Bebek Kordonu

YAPTIĞI PAYLAŞIMLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yonca Evcimik, Türk pop müziğinin unutulmaz şarkılarından "Bandıra Bandıra", "Abone", "Kendine Gel", "Sallayalım Dünyayı", "8.15 Vapuru" ve "Son Baharda Geleceğim" gibi eserleriyle tanınıyor. Ayrıca, zaman zaman sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Yonca Evcimik Bebek Kordonu1

ESTETİK OLMADIĞINI İDDİA EDİYOR

Birçok Türk sanatçının yurt dışındaki ünlü isimlerden ilham aldığını belirten şarkıcı, "Dünya genelinde tanınan yıldızlar genellikle Walt Disney'den yetişiyor. Ülkemizde bu tarz bir yapılanma yok. Ben kendi başıma ilerledim. Şarkı söylemeyi ve oyunculuğu kendi çabalarımla öğrendim. Hepimiz çeşitli şeylerden etkileniyoruz, sadece giyim tarzı değil, birçok alanda" dedi.

Snobmagazin'e verdiği röportajda, güzellik sırrını da paylaşan şarkıcı, "Estetik cerrahiye başvurmadım. Vitaminlerle hücrelere likit dolgu uygulaması yaptırdım. Ayrıca bebek kordonundan elde edilen kök hücre tedavisi de uyguladım. Bu tedavi, yavaşlamış hücreleri canlandırıyor. Artık estetik cerrahi veya başka bir şeye ihtiyaç duymuyorum" açıklamasında bulundu.


 

Editör: Zeliha YAKUT