TV8'in ilgiyle izlenen yemek yarışması "Zuhal Topal'la Yemekteyiz," her yeni bölümünde farklı ve renkli yarışmacılarıyla dikkat çekiyor. Bu haftanın öne çıkan isimlerinden biri de Ulviye Cansel Bayraktar oldu. Peki, bu programa katılan ve izleyicileri büyüleyen Ulviye Cansel Bayraktar kimdir?

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Ulviye Cansel Bayraktar Kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in Yeni Yarışmacısı

Ulviye Cansel Bayraktar, 54 yaşında ve bir çocuk annesidir. Trabzon kökenli olan Ulviye hanım, kafe işletmecisi olarak çalışıyor. Yemeklerinde klasik lezzetlerden şaşmayan ve hem lezzete hem de sunuma büyük önem veren bir yarışmacı olarak karşımıza çıkıyor.

Ulviye Cansel Bayraktar'ın Zuhal Topal'la Yemekteyiz'deki Performansı

Ulviye Cansel Bayraktar, "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programının 621. bölümünde izleyici karşısına çıktı. Kendine özgü tarzı ve lezzetli yemekleriyle dikkatleri üzerine çekti. Programdaki performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı ve rekabetin ortasında önemli bir yer edindi.

Editör: Murat Serdar Yıldız