Randevu Alan Kişilerin Onay Vermesi Gerekir mi?

MHRS E Devlet Randevu Nasıl Alınır?MHRS E Devlet Giriş Yapma

Randevu alan kişilerin randevu saatine uyacaklarına dair onay vermeleri gerekmektedir. Bu onay, www.mhrs.gov.tr internet sitesi, mobil uygulama ve ALO 182 çağrı merkezi gibi çeşitli kanallar üzerinden yapılabilir. Randevu tarihinden bir gün önce akşam saat 20.00'ye kadar bu onay işlemi gerçekleştirilmelidir.

Sigaradan Zarar Gören Akciğerler Nasıl Tamir Edilir? Akciğerlerimi Sigaradan Nasıl Temizleyebilirim? Sigaradan Zarar Gören Akciğerler Nasıl Tamir Edilir? Akciğerlerimi Sigaradan Nasıl Temizleyebilirim?

Onaylanan Randevu İptal Edilebilir mi?

Onay verilen randevular, randevu tarihinden bir gün önce akşam saat 20.00'ye kadar iptal edilebilir. Bu iptal işlemi yine www.mhrs.gov.tr internet sitesi, mobil uygulama ve ALO 182 çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirilebilir.

Onaylanmayan Randevular Ne Olacak?

Randevu tarihinden bir gün önce saat 20.00'ye kadar onaylanmayan randevular sistem tarafından iptal edilecektir.

Randevuya Gitmeyen Kişilere Uygulanacak Kısıtlamalar Nelerdir?

Randevuya onay verip, randevuya gitmeyen kişiler, aynı branş için 15 gün boyunca yeni randevu alamayacaklar. Ancak, bu kişiler Bakanlığa bağlı sağlık kuruluşlarından randevusuz hizmet alabileceklerdir.

Onaylı Randevu Sistemi Kimlere Uygulanmayacak?

65 yaş üstü hastalar ve kanser hastaları, Onaylı Randevu Sistemi'nden muaf tutulacaklar ve her zaman randevu alabileceklerdir.

Randevu İptal Süresi Nasıl İşleyecek?

Üç gün ve daha sonraki randevular için onay zorunlu olacakken, muayene tarihinden önceki iki gün içinde alınan randevular otomatik olarak onaylanmış kabul edilecektir.

Otomatik İptal Edilen Randevuların Durumu Ne Olacak?

Randevular, randevu tarihinden bir gün önce saat 20.00 itibarıyla otomatik olarak iptal edilecektir. Bu durumda kişiler tekrar randevu alabilecek veya sağlık tesislerinden randevusuz hizmet alabileceklerdir.

İptal Edilen Randevuların Yerine Kimler Randevu Alabilecek?

MHRS ile hastane randevusu nasıl alınır? - Son Dakika Haberleri

İptal edilen randevular, öncelikli olarak talepte bulunan kişilere verilecek ve randevu almak isteyen kişiler bu boş zaman dilimlerinden yararlanabilecektir.