Rusya'nın St. Petersburg kentinde, içinde yaklaşık 20 yolcunun bulunduğu bir otobüs, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bir araca çarpıp Potseluev Köprüsü üzerinden Moika Nehri'ne uçtu. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısının 7'ye yükseldiği açıklandı.

Yeni Atandığı Köyü Güzelleştirmek İsteyen İmamın Yolları Temizleme Çabası Beğeni Topladı Yeni Atandığı Köyü Güzelleştirmek İsteyen İmamın Yolları Temizleme Çabası Beğeni Topladı

 Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Nehre düşen otobüsün batmaması için halatlarla köprüye bağlandığı belirtilirken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Aracın nehre düşmesinin ardından başlatılan kurtarma çalışmalarında bazı yolcular otobüsün üst kısmındaki havalandırmadan çıkarıldı. Nehre düşen otobüs ise ağır makinelerle yürütülen çalışmalar sonucu nehirden çıkarıldı.

 Acil Durum Bakanlığı Açıklama Yaptı

Acil Durum Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, kurtarma çalışmalarının tamamlandığı ve olayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü belirtildi. St. Petersburg'da yaşanan bu trajik olay, bölgede üzüntü ve endişeye neden oldu.