KARİYERİ VE YAŞAMI

Furkan Kızılay kimdir? Survivor'a veda eden Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli?

Selen Görgüzel kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapar, hayatı ve kimdir? Selen Görgüzel kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapar, hayatı ve kimdir?

Furkan Kızılay, Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. Müzik kariyerine ilk adımlarını çocuk yaşlarda atan Kızılay, 2004 yılında düzenlenen Popstar Alaturka yarışmasında üçüncü olarak dikkatleri üzerine çekti. Ardından, müzik çalışmalarına devam ederek birçok şarkıya imza attı.

SURVIVOR ALL STAR MACERASI

Survivor All Star'da mücadele eden Furkan Kızılay, karakteri ve performansıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak, son eleme oyunlarının ardından yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

YAŞI VE MEMLEKETİ

Furkan Kızılay'ın doğum tarihi ve memleketi hakkında net bilgiler mevcut değil. Ancak, kariyeri boyunca Türkiye'nin birçok şehrinde tanınmış bir isim olarak bilinmektedir.

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

Survivor Furkan sağlık durumu nasıl, sakatlandı mı? Survivor Furkan Kızılay  kimdir, son durumu nedir? - Magazin Haberleri - Milliyet

Çocuklar Duymasın ile yıldızı parlayan Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul, Şile'de doğdu. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği'nden mezun oldu. İyi bir tenis oyuncusu olan Furkan Kızılay, sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol aldı.

Oyunculuğun yanı sıra müzikte de kendisini gösteren Kızılay, 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkardı. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırdı.