Sevda Dalgıç, Arka Sıradakiler dizisindeki Özge karakteriyle tanındıktan sonra önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı.

Ağustos ayında iş insanı Dilge Emir Güvenç ile evlenen Dalgıç, samimi açıklamalarda bulundu.

SEVDA DALGIÇ NEDEN OYUNCULUK BIRAKTIĞI AÇIKLADI

Oyunculuk sektöründeki durum hakkında konuşan Dalgıç, bazı menajerlerin sürekli aynı oyuncuları yapımcılara önerdiğini ve bu nedenle kendisinin ve tanıdığı diğer oyuncuların dizilere giremediğini belirtti.

Cem Tutsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Cem Tutsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Dalgıç, "Bu yüzden biraz sektörden uzaklaştım. Şu anda yaşam ve beslenme eğitimi veriyorum" diyerek sektördeki durumu eleştirdi.

Arka Sokaklar Özge 2

SEVDA DALGIÇ BAŞKA SEKTÖRDE 

Oyuncu, "Biraz uzaklaştım" diyerek dizi sektöründeki menajer oyunları ve gruplaşma nedeniyle uzaklaşmak zorunda kaldığını açıkladı. "Biraz dizi piyasasından uzaklaştım" diyen Dalgıç, yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi:

"Sağlıklı yaşam ve beslenme eğitimi veriyorum. Ancak sektörde piyasa hep aynı kişiler üzerinden dönüyor. Sağlığa odaklandım. Sanırım menajerlerle daha yakın ilişkide olmak gerekiyor. Biraz zorlu bir süreç. Bülent Çetinaslan ve diğer birçok arkadaşımın oyunculuğunu takdir ediyorum ancak iş bulamıyorlar. Döngü değişik.

Arka Sokaklar Özge 1

OYUNCULUK PİYASASI BİRKAÇ İSİM ETRAFINDA DÖNÜYOR 

Önceden daha farklıydı. Castlar karakterlerin özelliklerine göre yapılırdı. Şimdi ise oradan çıkanlar farklı projelere geçiyorlar. İnandırıcılık kayboldu. Oyunculuk ve popülerlik farklı kavramlar. Artık Türk dizilerini pek izlemiyorum. Birçok sevdiğim oyuncu arkadaşım var. Onların oyunculuğunu takdir ediyorum ama ekranlarda göremiyorum. Dediklerim gibi aynı kadro dönüyor. Gruplaşma var"

Şu anda esmer olan ünlü isim, bu değişikliğiyle ilgili olarak "10 yıl boyunca sarışındım. Şimdi ise esmerim. 10 yıl daha böyle devam edecek. Gözler alışır" şeklinde konuştu.

SEVDA DALGIÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ, NE İŞ YAPIYOR 

Bir zamanların en popüler dizilerinden Arka Sıradakiler'de Özge karakterini canlandırarak büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sevda Dalgıç, sevgilisi Dilge Emir Güvenç ile birlikte evlilik yolunda adım attı. Geçen hafta düzenlenen nikah töreniyle birbirlerine "evet" diyen çift, mutluluklarını aileleri ve yakın dostlarıyla paylaştılar. Peki, Arka Sıradakiler'in unutulmaz karakteri Özge'yi canlandıran Sevda Dalgıç kimdir ve kaç yaşındadır? 

Sevda Dalgıç, 1984 yılında İstanbul'da doğdu ve Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine ilk adımını, yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği ve yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler dizisiyle attı, burada canlandırdığı Özge karakteriyle geniş kitlelere tanındı. Henüz 23 yaşındayken Arka Sıradakiler'deki performansıyla dikkat çeken Sevda Dalgıç, daha sonra televizyon dünyasına ara vererek Alaçatı'da bir işletme açtı.

Son olarak, 2018 yılında Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse gibi ünlü isimlerle birlikte Avlu dizisinde trans birey Bade rolüyle yer aldı, ancak sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldı.