Real Madrid'in Granada'yı 4-0 mağlup ettiği maçta Arda Güler'ün attığı gol sonrası yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Maçın hakemi Pablo Gonzalez de Arda'nın gol sevincine katılarak sıcak bir diyalog yaşadılar.

Bayern Munih Real Madrid Maci Kac Kac Bitti Arda Guler Oynadi Mi 4

ARDA GÜLER'DEN MUHTEŞEM GOL

Maçın uzatma dakikalarında Fran Garcia'nın pası sonrası ceza sahasına giren Arda Güler, kalifiyeli bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu gol, Arda'nın ligdeki üçüncü golü olurken, Real Madrid'e de galibiyeti getiren gol oldu.

Arda Güler Barcelona

HAKEM PABLO GONZALEZ ARDA GÜLERİ TEBRİK ETTİ

Golün ardından Arda Güler'i tebrik eden hakem Pablo Gonzalez, Arda ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bu anlar ise kameralara yansıyınca sosyal medyada büyük ilgi gördü.

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne? UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne?

İSPANYOL SPOR GAZETESİ MARCA: ARDA SİHİRLİ DOKUNUŞLARA DEVAM EDİYOR

İspanyol spor gazetesi Marca, Arda'nın performansını öven bir haber yayınladı. Haberde, "Arda Güler, topla dripling yaparak ve golcü vuruşlar yaparak yeteneğini bir kez daha kanıtladı. Kendini göstermek ve taraftarları etkilemek için istekli görünüyor. Saklanmıyor ve her zaman topu istiyor. Karakterini sahada açıkça ortaya koyuyor. Ancelotti ona sihirli bir değnek dokundu sanki. Arda bu sezon çok fazla forma şansı bulmasa da, her şansında yeni bir şey üretmeyi başarıyor" ifadelerine yer verildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız