"Yalı Çapkını" dizisinin takipçileri, yeni bölüm fragmanını heyecanla beklerken, 65. Bölüm fragmanının henüz yayınlanmadığını öğrendiler. Öte yandan, 29 Mart tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümün izlenme linki ise henüz paylaşılmamış.

Son bölümde, Ferit ve Seyran arasındaki buzlar erirken, Seyran'ın çözmesi gereken problemler olduğunu söylemesi dikkat çeker. Halis Ağa'nın Hattuç ile evleneceğini açıklaması evde büyük bir şaşkınlık yaratırken, Ferit'ten en büyük destek gelir. Evdeki gücünü kaybetmek istemeyen İfakat, kan donduran planları devreye sokar. Halis Ağa ve Hattuç, geçmişte yaşayamadıkları güzel günleri telafi etmek isterken, evlilik sürecinde her şeyin usulüne göre ilerlemesini isterler. Bu durum Kazım'ı şaşırtırken, Ferit ise Seyran'ın kıymetini daha iyi anlar ve ona destek olur. Pelin ile Kaya arasında ise beklenmedik gelişmeler yaşanır. Nişan günü Hattuç'u Kazım'dan istemek Ferit'e düşerken, Hattuç'un mehir olarak istediği şey ise herkesi şaşırtır.

"Yalı Çapkını" dizisinin yeni bölümü izleyicileri merakla beklerken, fragmanın yayınlanmasını heyecanla bekliyorlar. Yayınlandığı anda fragmanın izlenme linkini buradan bulabilirsiniz.