Show TV'de yayınlanan Survivor All Star, yeni bölümleriyle izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Son bölümlerde yaşananlar ve takımlar arasındaki mücadele, izleyicileri adeta nefes kesiyor. İşte dizinin son gelişmeleri ve üçüncü eleme adayının belli olmasıyla ilgili detaylar:

BATUHAN KARACAKAYA'NIN ŞAŞIRTICI YORUMU

Batuhan Karacakaya, takımı tarafından ikinci eleme adayı gösterilmesine şaşırmadığını ifade etti. Kendisinin yedekten gelerek geldiğini ve hiç hazırlık yapmadan geldiğini belirten Batuhan, düellolara girerek rekora doğru koşacakmış gibi hissettiğini dile getirdi.

OGEDAY GİRİŞKEN'DEN TAKIM DEĞERLENDİRMESİ

Ogeday Girişken, takımının bazı durumlarda birbirini desteklemediğini ve bu durumun oyunlara yansıdığını söyledi. Kendisinin 3 sayı alabildiği yerlerde bazı arkadaşlarının elinin tutmadığını belirten Ogeday, takım içinde tam anlamıyla bir destek oluşturamadıklarını ifade etti.

ÖZGÜR'ÜN ELEŞTİRİSİ

Özgür, bazı yarışmacıların düellolara girmekten çekinmesini eleştirdi. Survivor'ın bir savaş olduğunu ve düelloya girmeden yaşanılanın bir anlamı olmadığını söyleyen Özgür, bazı yarışmacıların daha fazla mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NUN İDDİALARI

Aleyna Kalaycıoğlu, Merve'nin sürekli olarak rahatsızlandığını ve bunun bir numara olduğunu iddia etti. Nagihan ve Nefise'nin Merve'yi takımına almak için Aleyna'ya karşı çıktığını söyleyen Aleyna, Merve'nin istemediği oyunlarda sakat numarası yaptığını iddia etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNU VE MAVİ TAKIM'IN ZAFERİ

Dokunulmazlık oyununda kıran kırana geçen mücadele sonucunda Mavi takım, skoru 11-11'e getirdi. Bayrak yarışında Batuhan'ın iyi atışlarıyla Mavi takım dokunulmazlığı kazandı. Bu zaferin ardından takım ödül olarak pizza yedi.

6639433A0F61A69C22Aace00

Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Konseyde takımı tarafından en fazla adı yazılarak üçüncü eleme adayı olan isim Sercan Yıldırım oldu. Sercan, haftanın üçüncü eleme adayı olarak mücadele edecek. Kendisinin çok düelloya girdiğini ve güzel hikayeler yarattığını düşündüğünü belirten Sercan, arkadaşlarına kırgın olmadığını dile getirdi.

Survivor All Star, heyecan dolu gelişmeleriyle izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Özellikle üçüncü eleme adayının belirlenmesi, takımlar arasındaki rekabeti daha da kızıştıracak gibi görünüyor. Gelecek bölümlerde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.