Kızıl Goncalar dizisi, izleyicilerin büyük ilgisini çeken bir yapım olarak hafta içi akşamlarını renklendiriyor. Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ve Özcan Deniz'in Doktor Levent rolüyle dizinin izleyici kitlesi her geçen gün artıyor.

Can Kızıltuğ

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

YILLAR SONRA GÖRÜNTÜLERİ İFŞA OLDU

Geçmişe dönüş yapan bir haber, dikkat çeken dizi Kızıl Goncalar'ın genç oyuncusu Can Kızıltuğ'un geçmişte dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla hapis yatan Bahar Candan'la olan görüntülerini gün yüzüne çıkardı.

Can Kızıltuğ2

SARI SAÇLARI VE DANSIYLA İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Dansları ve performansıyla dikkat çeken Kızıltuğ, önceden müzik kariyeriyle tanınıyordu. Ancak İşte Benim Stilim yarışmasında Bahar Candan'la olan flörtleşme görüntüleri tekrar gün yüzüne çıktı ve sosyal medyada yeniden konuşulmaya başlandı. Özellikle genç oyuncunun sarı saçları ve dans performansı büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz hafta dizide Faniler'e katılan oyuncuyla ilgili esprili paylaşımlar yapıldı.

Editör: Zeliha YAKUT