Kan Çiçekleri dizisinde Havin karakterini canlandıran Dilan Düzgüner, 1992 doğumlu bir oyuncu. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Bektaş, Yağmur Yüksel, Dilek Güler, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Yılmaz Ulutaş, Ceyda Pınar, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş, Göksel Kayahan, Hilal Kuvvet gibi isimler de yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Ömer Baykul üstleniyor. Kan Çiçekleri, hafta içi her gün 16.30'da izleyicilerle buluşuyor ve sezon finalinden sonra tekrar yayınlanmaya başladı.

Dilan Duzguner Sevgilisi2

KAN ÇİÇEKLERİ HAVİN GERÇEK ADI NE, KİM OYNUYOR?

Kan Çiçekleri dizisindeki Havin karakteri, 1992 doğumlu oyuncu Dilan Düzgüner tarafından canlandırılıyor. Dizinin sezon finalinden sonra tekrar izleyicilerle buluşacak olan yeni sezonunda da Havin rolünde Dilan Düzgüner yer alacak.

Kan Çiçekleri dizisi, Baran ve Dilan'ın etkileyici töre hikayesini konu alıyor. Kan davası sonucunda Dilan ile Baran zorunlu olarak evlenmek zorunda kalıyor. Havin'in olaylara dahil olmasıyla birlikte, dizideki olaylar daha da karmaşık bir hal alıyor.

DİLAN DÜZGÜNER KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ

Dilan Düzgüner, 1992 doğumlu bir oyuncudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. 167 cm boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. @dilanduzguner kullanıcı adıyla Instagram'da yaklaşık 5 bin takipçisi ve 30 gönderisi bulunmaktadır. Daha önce "Patiyath Abdülhamit", "Sen Çal Kapımı" ve "Behzat Ç" gibi popüler dizilerde rol almıştır.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Dilan Duzguner Kimdir

DİLAN DÜZGÜNER HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI

Dilan Düzgüner'in yer aldığı diziler şunlardır:

Çember
Var Bunlar
Dalgalar ve İzler
Sen Çal Kapımı
Behzat Ç: Bir Ankara

İnstagram'da @dilanduzguner kullanıcı adıyla yer alan oyuncunun medyada çıkan haberlerini ve paylaşımlarını incelediğimizde, sevgilisi hakkında herhangi bir bilgiye rastlamadık.

DİLAN DÜZGÜNER KAÇ BOYU VE KİLOSU

Dilan Düzgüner, 1.67 metre boyunda ve 50 kilogram ağırlığındadır. Instagram hesabından aktif olarak paylaşımlarda bulunan Dilan Düzgüner, oyunculuk kariyerine devam etmektedir. Aslen nereli olduğu, ailesi hakkında ve doğum tarihi gibi detaylar hakkında bilgileri paylaşmaya çalışacağım.


 

Editör: Zeliha YAKUT