Pendikspor-Ç.Rize (12 Mayıs) beIN Sports CANLI  nereden izlenir, Pendikspor-Ç.Rize hangi kanalda canlı yayınlanacak? Pendikspor-Ç.Rize (12 Mayıs) beIN Sports CANLI nereden izlenir, Pendikspor-Ç.Rize hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Süper Lig'deki heyecan, Trabzonspor ve Gaziantep FK arasındaki mücadeleyle devam ediyor. Papara Park Stadyumu'nda oynanacak olan maçı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Trabzonspor'da 3 oyuncu, maçta sahada olamayacak. Maçın yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve muhtemel 11'ler ise futbolseverlerin merak ettiği konular arasında. Peki, Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman ve saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki karşılaşma 28 Nisan Pazar günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Bu heyecan dolu mücadeleyi beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

TRABZONSPOR'DA SON DURUM 

Trabzonspor'un eksikleri de dikkat çekiyor. Önceki maçta sarı kart cezası alan Eren Elmalı, bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Mehmet Can Aydın ve Hüseyin Türkmen'in de kadroda olmayacağı belirtiliyor. Taxiarchis Fountas ve Trezeguet'nin durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

GAZİANTEP'TE SON DURUM 

Gaziantep FK ise Selçuk İnan liderliğinde önemli bir çıkış yakalamak istiyor. Takım, Trabzonspor maçı öncesinde iki maçlık galibiyet serisi peşinde. Geçen hafta Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde eden Gaziantep FK, ligdeki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Topladığı 34 puanla haftaya 16. sırada giren ekip, ligde kalmak için mücadelesine devam ediyor.

TRABZONSPOR-GAZİANTEP MAÇINI CANLI VEREN KANALLAR 

Süper Lig maçlarını yayınlayan yabancı kanallar arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde beIN SPORTS, Arnavutluk'ta Tring Sport, Bosna-Hersek'te Sport Klub, Brezilya'da ESPN gibi kanallar bulunuyor. Bunun yanı sıra Sahra Altı Afrika ve Latin Amerika ülkelerindeki ESPN kanalları da Süper Lig maçlarını canlı yayınlıyor.

Yabancı ülkelerde Süper Lig maçlarını yayınlayan kanallar şunlardır: Amerika Birleşik Devletleri - beIN SPORTS Arnavutluk - Tring Sport Bosna-Hersek - Sport Klub Brezilya - ESPN Çekya - Sport 1 Fransa - beIN SPORTS Hırvatistan - Sport Klub Hollanda - Ziggo Sport İsrail - Sport 1 Kanada - beIN SPORTS Karadağ - Sport Klub Kosova - K Sport Kuzey Makedonya - Sport Klub Portekiz - Sport TV Romanya - Prima Sport Rusya - Football TV Sırbistan - Sport Klub Slovenya - Sport Klub Slovakya - Sport 1