La Liga'nın heyecanı, Barcelona ve Real Sociedad arasındaki mücadele ile doruk noktasına ulaşıyor. Real Sociedad, bu sezon Girona ile birlikte İspanya Ligi'nin dikkat çeken takımlarından biri olarak öne çıkıyor. Alguacil'in yönettiği ekip, 34 karşılaşmada 54 puan topladı ve ligin orta sıralarında yer alıyor. Takımın en skorer isimleri ise Oyarzabal, Kubo ve Mendez oldu.

BARCELONA-REAL SOCİEDAD MAÇ YAYIN BİLGİSİ

La Liga'nın 35. haftasında Barcelona, evinde Real Sociedad'ı ağırlayacak. Barcelona'nın ikincilik hedefi için kazanması gereken bu karşılaşma, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Xavi Hernandez'in çalıştırdığı Barcelona ekibi, topladığı 73 puanla ligin 3. sırasında yer alıyor.

Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri

Real Sociedad ise, bu sezon Girona ile birlikte dikkat çeken takımlardan biri olarak öne çıkıyor. Alguacil'in önderliğindeki ekip, 34 karşılaşmada 54 puan topladı ve ligde 6. sırada bulunuyor. Sociedad'da, Oyarzabal, Kubo ve Mendez gibi skorer isimler öne çıkıyor.

Karşılaşma, 13 Mayıs Pazartesi günü saat 22:00'da başlayacak ve S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Barcelona, sezonu ikinci sırada tamamlamayı hedeflerken, Real Sociedad ise Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor. İki takım arasındaki mücadele, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Editör: Zeliha YAKUT