UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne? UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne?

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve yöneticisi, sarı lacivertli camianın önde gelen isimlerinden Selim Soydan, 8-9 Haziran'da yapılacak olan başkanlık seçimi ve yeni teknik direktör Jose Mourinho hakkında Radyospor'da önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç Seçimi Kazanır

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan, Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan, mevcut başkan Ali Koç ve eski başkanlardan Aziz Yıldırım'ın aday olduğu olağan seçimli genel kurul hakkında konuşan Soydan, Ali Koç'un kazanma olasılığının daha yüksek olduğunu belirtti. Soydan, "Ali Koç seçimi kazanır. Benim tahminim böyle" dedi.

Mourinho ve Büyük Yıldızlar Geliyor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında da değerlendirmelerde bulunan Soydan, Mourinho ismini ilk gündeme getiren kişinin Sadettin Saran olduğunu ifade etti. Ali Koç'un Mourinho'yu getirmekte başarılı olduğunu belirten Soydan, "Önce Türkiye sonra Fenerbahçe kazanacak. Böyle bir teknik direktöre çok iyi bir kadro kurmak gerekir" dedi.

Soydan, Fenerbahçe'nin bu yaz çok büyük yıldızları getireceğini ve Mourinho'nun vereceği beyanatlarla hem Fenerbahçe seyircisine hem de Türk futboluna yön vereceğini söyledi. "Bu hocayı alan yönetim, bundan sonra da 3-4 tane büyük yıldız alacak. Öyle bir takım yapacaklar ki hiç kimse kusur bulamayacak. Futbolcuların hareket tarzları değişir. Her futbolcu bu hocayla çalışmak ister, kimse Fenerbahçe'den ayrılmak istemez" şeklinde konuştu.

Editör: Zeliha YAKUT