2024 LGS Fen Bilgisi işçi sorusunun cevabı, ÖDTÜ Fizik bölümü Araştırma Görevlisi Ertan Sinan Şahin'e göre A şıkkıdır. Ancak, bu soru öğrenciler arasında karışıklığa neden olmuş ve çeşitli görüş ayrılıklarına yol açmıştır.

V U4Sbcun K6Mi9 P T7L3V Q Q

MEB LGS LİSE NAKİL SONUÇLARI SORGULAMA 2024: LGS 1. nakil tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS 2. nakil başvuruları ne zaman? MEB LGS LİSE NAKİL SONUÇLARI SORGULAMA 2024: LGS 1. nakil tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS 2. nakil başvuruları ne zaman?

2024 LGS FEN BİLGİSİ İŞÇİ SORUSUNUN CEVABI NE?

Soruda işçilerin ipi aynı anda çekmeye başlaması gerektiği ve çektikleri ipin uzunluklarının eşit olması gerektiği belirtilmiştir. Ayrıca, işçilerin başlangıçta ve son durumda ipe uyguladıkları kuvvetin tahtanın ağırlığından küçük olması gerektiği ifade edilmiştir.

Bu soruyla ilgili yapılan tartışmalar ve çeşitli yorumlar göz önüne alındığında, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuyla ilgili bir açıklama beklenmektedir.

Sinav Hzhs Cover Ssp S Cover

LGS İPTAL EDİLEN SORU VAR MI?

LGS sınavı genelinde ise herhangi bir sorunun iptal edildiğine dair resmi bir açıklama yapılmamıştır. 2 Haziran'da gerçekleştirilen sınavda öğrencilere toplamda 90 soru yöneltildi ve 155 dakika süre verildi.

1592998933022 Osym-1

İlk oturumda sözel soruların yanı sıra ikinci oturumda matematik ve fen bilgisi derslerinden sorular da yer almıştır. LGS puan başarı sıralamaları ve sonuçlarının 28 Haziran tarihinde açıklanması beklenmektedir.

Editör: Ali Çakar