Survivor'da haftanın ikinci eleme adayının kim olduğu merak konusu oldu. Survivor'da yaşanan son gelişmeler ve eleme adayının kim olduğu konusundaki ayrıntılar ayrıntıları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

SURVİVOR ALL STAR'DA YAŞANAN SON GELİŞMELER

Survivor, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Medya tarafından Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı olmaya devam ediyor. İzleyiciler, dün Survivor'da kimin eleme adayı olduğunu merak ediyor. Survivor All Star'da eleme adayları kimler?

SURVİVOR'DA HAFTANIN 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da 2. eleme adayı Aleyna oldu. Mavi takımın dokunulmazlığı kaybıyla birlikte ada konseyinde yapılan oylamada Aleyna, haftanın ikinci eleme adayı olarak belirlendi.

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, ada konseyinde haftanın ilk eleme adayını belirledi. Eleme potasına giden ilk günde Özgür oldu.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI MI?

Survivor All Star'ın 114. bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı. İzleyicilerin yeni bölüm tanıtımının yayınlanmasını heyecanla bekliyor.