EMRE KAPLAN KİMDİR NERELİ MESLEĞİ NE?

A Haber muhabiri ve editörü Emre Kaplan, Ağustos ayında dünyaya gelmiştir ve 30'lu yaşlarının ortalarındadır. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun olan Kaplan, meslek hayatına Habertürk'te staj yaparak başlamış ve ardından A Haber'e geçmiştir. 2013'ten bu yana A Haber'de editörlük ve muhabirlik görevlerini yürütmektedir.

EMRE KAPLAN EVLİ Mİ KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Emre Kaplan, 2021 yılında Ayşe Serem Tan Kaplan ile evlenmiştir. Çiftin bir kız çocuğu vardır.

EMRE KAPLAN HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Galatasaraylı olduğu bilinen Emre Kaplan, zaman zaman farklı taraftarlardan tepkiler almaktadır. Eşi Ayşe Serem Tan Kaplan'ın da koyu Galatasaray taraftarı olduğu bilinmektedir.

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EMRE KAPLAN'IN SOSYAL MEDYA HESABI NE?

Muhabir Emre Kaplan, Instagram hesabı @emrekaplank [geçersiz URL kaldırıldı] üzerinden de takipçileriyle iletişim halindedir. 80 bine yakın takipçisi bulunan Kaplan, platformda yaptığı paylaşımlarda gündeme dair yorumlarda bulunmakta ve mesleki deneyimlerini paylaşmaktadır.

Editör: Murat Serdar Yıldız