Kanal D ekranlarının popüler dizisi İnci Taneleri'nde Mahun karakterine tecrübeli oyuncu Gülenay Kalkan hayat veriyor. Mahun, Arcan'ın annesidir.

İNCİ TANELERİ DİZİSİ VE OYUNCU KADROSU

İnci Taneleri dizisi, Türk Sinema dünyasının en yüksek reyting değerlerini alan dizilerden biridir. Dizinin oyuncu kadrosunda Zilan Duru, Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan, Güven Kıraç, Selma Ergeç, Yasemin Conka, Mustafa Yıldıran, Onur Akbay, Muhammet Kulu, Alaz Demir, Ümit Beste Kargin, Özgün Çoban, Orkuncan İzan, Kayra Sır, Begüm Atak, Zeynep Ilgın Çelik, ve Gözde Kocaoğlu gibi isimler yer almaktadır.

MAHUN KARAKTERİ VE GÜLENAY KALKAN

İnci Taneleri dizisinde Nehir'in gelişiyle sular durulmuyor. Gülenay Kalkan'ın canlandırdığı Mahun karakteri, Nehir'in nişanlısı Arcan'ın annesidir. Mahun, zenginlikleri, serveti ve tavırlarıyla dikkat çeker. İş dünyasının sevilen yüzlerindendir ve Nehir üzerinde baskı kurar. Oğlu ile evlenmesini istemez.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

GÜLENAY KALKAN KİMDİR?

Gülenay Kalkan, 26 Nisan 1959 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Gülenay Kalkan, Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatrolarında görev yapmıştır. Tarık Ünlüoğlu ile 2013 yılında evlenen Kalkan'ın eşi Ünlüoğlu, 2019 yılında vefat etmiştir.

GÜLENAY KALKAN'IN ROL ALDIĞI POPÜLER DİZİLER

İnci Taneleri - Mahun Gümüşkaya

Ben Bu Cihana Sığmazam - Elmas

Yasak Elma - Feride Taşkın

Anne - Cahide Güneş

Sır Gibi - Nevra

Gülenay Kalkan'ın başarılı performansıyla İnci Taneleri dizisine renk kattığı ve izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildiği görülmektedir. Dizi, Türk televizyonunun sevilen yapımlarından biri olmaya devam etmektedir.