Ünlü Türk dizi oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, İstanbul'da 17 Ağustos 1989'da dünyaya geldi. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir.

Oyunculuk Kariyeri

Üniversite eğitimi için hazırlık yaparken Farah Zeynep Abdullah, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizi için deneme çekimlerine katıldı ve Aylin rolüne seçildi. Bu dizi, onun oyunculuk kariyerinin başlangıcı oldu.

Çocukluk ve Eğitim Hayatı

Çocuk yaşlardan itibaren tiyatro ve müzikle ilgilenen Abdullah, lise eğitimine İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlasa da daha sonra İngiltere'ye taşındı ve eğitimine orada devam etti. Üniversiteye başlamadan önce oyunculuk kariyerine adım atan Abdullah, dizi ve sinema dünyasında adından söz ettiren isimlerden biri haline geldi.

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamıştır. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra'yı seslendirmiştir.

İlker Kaleli kim, kaç yaşında? Yeni doğum gününü dostlarıyla kutladı! İlker Kaleli kim, kaç yaşında? Yeni doğum gününü dostlarıyla kutladı!

Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah nereli, kaç yaşında?

Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah nereli, kaç yaşında?