CANLI İZLE Samsunspor-Alanyaspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Samsunspor-Alanyaspor yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Samsunspor-Alanyaspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Samsunspor-Alanyaspor yayın bilgileri, nereden izlenir?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan bugün oynanacak olan tek maçla devam ediyor. Anadolu Efes, sahasında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

ANADOLU EFES - BURSA KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA NERDE?

Karşılaşma, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak ve beIN Sports 5 kanalından naklen yayımlanacak.

ANADOLU EFES - BURSA KARŞILAŞMASI HANGİ KANALDA?

Tarih: 6 Mayıs 2024 Pazartesi
Saat: 18.00
Stadyum: Sinan Erdem Spor Salonu, İstanbul
Kanal: beIN Sports 5

Anadolu Efes, Darüşşafaka Galibiyetiyle Morali Yerinde:

Ligdeki son maçında Darüşşafaka'yı deplasmanda 74-87 mağlup eden Anadolu Efes, Bursaspor'u da yenerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Ergin Ataman'ın öğrencileri, Larkin, Micic ve Bryant gibi yıldız oyuncularıyla Bursaspor'u mağlup etmeye çalışacak.

Bursaspor, Petkim Spor Galibiyetiyle Kendine Güveniyor:

Deplasmanda Petkim Spor'u 78-94 mağlup eden Bursaspor, Anadolu Efes'i kendi sahasında yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Dıca Büşüşoğlu, Coleman ve Ömercan Çetin gibi etkili oyuncularıyla Anadolu Efes'e karşı zorlu bir mücadele sunacak.