SURVİVOR'DA SERCAN NEDEN ELENDİ?

Survivor All Star'ın son bölümünde heyecan dolu bir mücadele yaşandı. İlk karışık düelloda Aleyna, Yunus Emre, Atakan ve Sercan elenmemek için karşı karşıya geldi. Düello sonunda ise Sercan, Aleyna'ya 5-1 yenilerek adaya veda etti.

Survivor Sercan Yildirimdan Nisa V R M R6

SURVİVOR'DA SERCAN'IN ELENMESİNE NEDEN OLAN KİM?

Sercan'ın elenmesi tüm yarışmacıları ve izleyicileri şaşkına çevirdi. Sercan Yıldırım, daha önceki performansıyla finale kalacağını düşündüren isimlerden biriydi. Aleyna'ya karşı beklenmedik bir mağlubiyet alan Sercan, Survivor'dan elenen son isim oldu.

Survi̇vor'da Sercan'in

ACUN ILACALI SURVİVOR'DA SERCAN'IN ELENMESİNE NE DEDİ?

Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı da Sercan'ın elenmesini değerlendirdi. Ilıcalı, Sercan'ın elenmesini erken bulduğunu ve son 6'ya kalacağını düşündüğünü söyledi. Aleyna'nın ise bu düelloda büyük bir performans sergilediğini ve "kadının gücünü" gösterdiğini belirtti.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Aycan Sercan

SURVİVOR'DA YENİ KURALLAR NE?

Survivor All Star'da bu sezon yeni kurallar da oyuna dahil edildi. Bu kurallardan biri de karışık düello uygulamasıydı. Karışık düelloda erkek ve kadın yarışmacılar aynı arenada mücadele ederek elenmemek için savaşıyor. Bu sayede oyun daha da heyecanlı ve çekişmeli hale geliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız