Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

NEFİSE KARATAY KİMDİR?

2023 sezonuna yedeklerden katılan ve yarı finale kadar gelen tek kadın yarışmacı olan Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya geldi. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama arasında kalsa da engelli atlamada mutlu olacağını düşünerek bu alana yöneldi.

Henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım atan Nefise, Fenerbahçe ile kariyerine başladı. İstanbul'a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön veren ve ardından ailesi ile İzmir'e yerleşen Nefise'nin özellikle memleketi merak edildi.

NEFİSE KARATAY'IN MEMLEKETİ

Nefise Karatay, Balıkesir'in Edremit ilçesindendir. İzleyiciler tarafından büyük ilgi gören Karatay, performansı ve kişiliği ile Survivor All Star'da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Survivor'da sergilediği başarılı performansla adından söz ettiren Nefise, memleketi Balıkesir Edremit'te de gurur kaynağı olmuştur.

SURVIVOR NEFİSE ELENDİ Mİ?

Bu haftanın eleme adayları Seda, Merve, Nefise ve Atakan oldu. Özellikle Batuhan'ın Nefise'nin ismini söylemesi büyük şaşkınlık yarattı. Merve Nefise düellosunun kazananı Merve oldu. Nefise 6 Haziran 2024 elendi.

S

Editör: Zeliha YAKUT