Prison Break, ilk bölümü 29 Ağustos 2005'te yayınlanan ve tarihin en popüler dizilerinden biri haline gelen bir yapım. Paul Scheuring tarafından kaleme alınan senaryo, Michael Scofield'ın abisi Lincoln Burrows'u hapishaneden kurtarma çabalarını anlatıyor. Dizinin hayran yapımı 6. sezon fragmanı, bu efsanevi hikayeyi yeniden canlandırdı ve izleyicileri büyüledi.

Ancak, sosyal medyada yayınlanan bu fragmanın gerçek olmadığı ortaya çıktı. Fragmanın hayranlar tarafından yapıldığı ve ilk bakışta resmi bir fragman gibi algılandığı belirtildi.

Prison Break 6. Sezon Fragmanı

PRİSON BREAK 6. SEZONU GELECEK Mİ?

Başrol oyuncularından Dominic Purcell, geçtiğimiz yıl diziyle ilgili çıkan haberler sonrası açıklamalarda bulundu. Purcell, Prison Break'in geçmiş başarısına atıfta bulunarak, dizinin kendisi ve diğer oyuncular için büyük bir hediye olduğunu ve bu başarıya şükran duyduğunu belirtti. "Prison Break, ben ve en yakınlarım için olağanüstü bir hediyeydi. Özellikle de ailem için. Hem burada hem de küresel çapta elde ettiği başarı karşısında büyük bir onur duydum. Oldukça nadir bir olay. Çok şanslıydım ki bunu hiçbir zaman unutmadım" dedi.

Prison Break Yeni Sezon

Şahane Hayatım fragman 26. Bölüm İzle: Şahane Hayatım yeni 26. Bölüm fragman yayınlandı! Şahane Hayatım 26. Bölüm fragmanı Şebnem evleniyor mu? Şahane Hayatım fragman 26. Bölüm İzle: Şahane Hayatım yeni 26. Bölüm fragman yayınlandı! Şahane Hayatım 26. Bölüm fragmanı Şebnem evleniyor mu?

Ancak, Purcell, yeni bir dönemin başlayacağını ve kendisinin ve Wentworth Miller'ın yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı. "O bölüm kapandı. Yeni bir sayfa açılıyor" dedi. Bu açıklama ile Michael Scofield ve Lincoln Burrows karakterlerinin yeni sezon için geri dönmeyeceği kesinleşmiş oldu.