Fransız futbolunun parlayan yıldızı Moussa Dembele, Paris Saint-Germain'in hücum hattında etkili bir şekilde performans gösteriyor. Futbolseverler, Fransız futbolcunun kariyeri ve maaşı hakkında merak edilenleri araştırıyor.

Aziz Yıldırım (güncel) serveti ne kadar, mal varlığı, hangi şirketleri sahibi! Aziz Yıldırım (güncel) serveti ne kadar, mal varlığı, hangi şirketleri sahibi!

MOUSSA DEMBELE KİMDİR?

26 yaşındaki futbolcu Moussa Dembele, Paris Saint-Germain takımında forvet pozisyonunda görev yapıyor. 15 Mayıs 1997'de Fransa'nın Vernon şehrinde doğan Dembele, kariyerine Madeleine Évreux altyapısında başladı ve daha sonra Rennes'in altyapısında yetişti. Profesyonel kariyerine 2014 yılında Rennes II takımında adım atan Dembele, ardından Borussia Dortmund ve Barcelona gibi önemli kulüplerde oynadı. Milli takımda da Fransa formasını temsil etti.

Paris Saint-Germain, 26 yaşındaki hücum oyuncusu Moussa Dembele'yi kadrosuna kattı. Bu transfer için 50.4 milyon Euro bonservis bedeli ödendiği belirtildi.

MOUSSA DEMBELE NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Moussa Dembele'nin yıllık maaşı 25 milyon Euro olarak açıklandı.

Bu transfer ve maaş detayları, Fransız futbolcunun kariyeri ve finansal durumu hakkında bilgi veriyor. Moussa Dembele'nin Paris Saint-Germain'deki performansı merakla bekleniyor.