Güney Kore yapımı televizyon dizisi Lovely Runner'ın merakla beklenen 9. bölümü için geri sayım başladı. İzleyiciler, dizinin ne zaman yayınlanacağını ve yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

Yayın Tarihi: Lovely Runner'ın 9. bölümü, 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü yayınlanması planlanmaktadır.

DİZİ HAKKINDA

Lovely Runner, yazar Doong Doong tarafından web roman olarak yayımlanan "Yarının En İyisi" adlı esere dayanmaktadır. Dizinin başrollerini Byeon Woo-seok ve Kim Hye-yoon paylaşmaktadır. "Yarının En İyisi" aynı zamanda bir webtoon olarak da yayımlanmıştır. Dizi, 8 Nisan 2024 tarihinde tvN kanalında prömiyerini yapmıştır ve her Pazartesi ve Salı günü saat 20:50'de (KST) yayınlanmaktadır.

Lovely Runner, hem yerel hem de uluslararası izleyicilerin ilgisini çekmiş ve başarılı bir izleyici kitlesi edinmiştir. Dizi, gençlik draması türünde ve etkileyici hikayesi ile dikkat çekmektedir. Dizinin 9. bölümü, önceki bölümlerde olduğu gibi heyecan dolu anlar ve sürpriz gelişmelerle dolu olması beklenmektedir. Heyecanla beklenen 9. bölüm için izleyicileri büyük bir heyecan sarmış durumda.