Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu? Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu?

Oyuncu Ceren Karakoç, Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nursema karakteriyle tanınıyor ve son dönemde oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Katıldığı bir programda ise hala utandığı bir anısını paylaştı.

Ceren Karakoç'un İtirafı

Ünlü oyuncu, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olarak geldi ve sunucunun yönlendirmesiyle utandığı bir anısını açıkladı. Karakoç'a "Halen daha utanarak anlattığın bir ergenlik anın var mıdır?" sorusu yöneltilince, oyuncudan "Var" yanıtı geldi.

Utandığı Anı

Karakoç, paylaştığı anıda eski bir ilişkisinden bahsetti. İlişkisinin pek de iyi gitmediğini belirten oyuncu, o dönemde bir başka sevgilisi olduğunu itiraf etti. İlginç olan ise bu durumun aynı anda gerçekleşmiş olmasıydı. İki sevgilisinin aynı radyo programına katılarak ona şarkı armağan etmesi, Karakoç'un utandığı anının detaylarından biriydi.

Ceren Karakoç, yaşadığı bu durumu açıklarken oldukça utandığını ifade etti. İki sevgilisinin aynı radyo programını dinlemesi sonucu ortaya çıkan bu durumun, gençliğinde yaşadığı utanç verici anılardan biri olduğunu belirtti.

Editör: Havva Andırır