Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, son dönemde uyuşturucu alışverişi iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu iddiaların ardından sessizliğini koruyan Civelek, günler sonra diziyle ilgili bir paylaşım yaparak sessizliğini bozdu.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

FEYZA CİVELEK'İN SESSİZLİĞİ

Sabah gazetesinde yer alan iddialara göre, oyuncu uyuşturucu alırken polise yakalanmıştı. Ancak bu iddialara Feyza Civelek'ten doğrudan bir yanıt gelmemişti. Sosyal medya üzerinden de sessizliğini koruyan oyuncunun hayranları ve takipçileri, yaşananları merakla takip ediyordu.

CUMA BERABERİZ

Günler sonra sessizliğini bozan Feyza Civelek, sosyal medya hesabından Kızılcık Şerbeti dizisinin fragmanını paylaştı. Bu paylaşımıyla birlikte, "Cuma bekleriz" notunu düşen oyuncu, sessizliğini diziyle ilgili bir paylaşımla sonlandırmış oldu.

FEYZA CİVELEK'İN TUTUMU

Oyuncunun uyuşturucu iddialarına doğrudan yanıt vermemesi ve sessizliğini dizisiyle ilgili bir paylaşımla bozması, takipçileri tarafından dikkatle izlendi. Civelek'in tutumu, hem iddialara dair net bir açıklama yapmaması hem de sessizliğini diziyle ilgili bir paylaşımla sonlandırmasıyla tartışmalara neden oldu.

Feyza Civelek'in Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili yaptığı paylaşım, hem dizinin hayranlarını heyecanlandırdı hem de uyuşturucu iddialarıyla ilgili sessizliğini sürdürmesi eleştirilere yol açtı. Ancak oyuncunun tutumu ve gelecekteki adımları merakla bekleniyor.