Kızılcık Şerbeti'nin her hafta yayınlanan bölümleriyle ekranlara gelişi sıkça konuşuluyor. Dizi setinde tanışan iki ünlü oyuncu Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu, bir süre sevgili olarak birlikte oldu ancak daha sonra ayrıldılar. Dizide Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, verdiği bir röportajda ünlü çiftin yeniden barıştığını duyurdu. Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun barışma haberiyse magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kızılcık Şerbeti Fatih Doga

Kızılcık Şerbeti, izleyicileri aşk dolu entrikaları ve sürükleyici hikayesiyle ekrana bağlıyor.

Survivor Atakan kime elendi, Özgür Atakan düellosu galibi kazanan kim? Survivor Atakan kime elendi, Özgür Atakan düellosu galibi kazanan kim?

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde, Nilay karakterine hayat veren isim Feyza Civelek.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE FATİH VE DOĞA BARIŞTI

Feyza Civelek, son verdiği röportajda herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı.

Kızılcık Şerbeti'nin setinde Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek, eski sevgililer Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun barıştığını duyurdu. Civelek, "Doğukan ve Sıla, daha önce bir dönem arkadaşlıkları yaşadılar. Daha sonra aralarında bir anlaşmazlık oldu. Ancak Cannes'a gittiğimizde barıştılar. Doğukan adım attı" ifadelerini kullandı.