Son zamanların en popüler dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti, her yeni sezonunda büyük bir izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor. Dizinin en ilgi çeken karakterlerinden biri olan Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek, özel hayatı ve tarzıyla da sıkça gündeme geliyor.

İnci Taneleri 17. BÖLÜM fragmanı (yeni tanıtımı) çıktı mı, linki var mıdır? İnci Taneleri 17. BÖLÜM fragmanı (yeni tanıtımı) çıktı mı, linki var mıdır?

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY'I NEDEN RÜKÜŞ OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ Kızılcık Şerbeti Nilay Rüküş

Özellikle kombinleri ve giyim tarzıyla sıkça eleştirilen Civelek, Cannes Film Festivali'nde tercih ettiği kıyafetlerle de büyük tepkiler almıştı. Ancak kendine olan güveniyle bu eleştirilere aldırış etmeden tarzını sürdürmekte kararlı olduğunu belirtti.

Civelek, saçlarıyla ilgili de benzer eleştirilere maruz kalmış ve bu konuda sessiz kalmamıştı. Saçının peruk olduğunu ve sedef hastası olduğunu açıklayarak, insanların saçma yorumlarını kendilerine saklamalarını önermişti.

Kızılcık Şerbeti Nilay Rüküş 3

Birsen Altuntaş'ın YouTube videosuna konuk olan Civelek, tarzı hakkında soruları yanıtlarken, kendine olan güvenini ve tarzını savundu. Tarzını sevdiğini ve kendine yakıştırdığını dile getiren Civelek, rüküşse bile tarzının kendisine ait olduğunu ve bunu sevdiğini vurguladı.

Kızılcık Şerbeti Nilay Rüküş 1