Yılmaz Erdoğan'ın hem kalemi hem de başrolü üstlendiği 'İnci Taneleri' dizisi, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin son bölümünde, Azem'in kızının izini bulması ve Cihan'ın Reyyaz'ı son anda kurtarması gibi olaylar damga vurdu.

Azem ve Dilber Arasındaki Karşılaşma

Azem, Dilber'e silahı nereden bulduğunu sorduğunda, Dilber Zahir'den kurtulmak için başka çaresi olmadığını söyledi. Ancak Azem, bu çözüm yolunun yanlış olduğunu belirterek, "Senin çare dediğin bir adamı öldürmek, bir kadını ömür boyu hapse tıkmak ve bir çocuğu şu dünyanın ortasında yapayalnız bırakmak" diyerek, durumu sorguladı. Dilber'in "Herkes ne yapmayacağımı söylüyor, sen de ama ne yapacağımı kimse söylemiyor" sözleri izleyicileri etkiledi.

Sırat'ın Peşindeki Olaylar

Sırat, patronunun sevgilisiyle olan görüntülerin nasıl eline geçtiğini araştırırken, Berzan'ın planlarına karşı dikkatli olması gerektiğini fark etti. Berzan'ın videoyu Cihan'a verdiğini bilmeyen Sırat, içlerinde bir hain olduğunu düşünerek, Berzan'ı olayı araştırmakla görevlendirdi. Ancak Berzan'ın Cihan'a attığı mesaj, işleri daha karmaşık hale getirdi.

Kamuran'dan Müzik Resitali

Kamuran, pavyonda şarkı söylemesi için sanatçılarla görüşürken, kızlarının da fikirlerini aldı. Şarkı söyleyen sanatçıya pek sıcak bakmayan Kamuran, sazı eline alarak İbrahim Tatlıses'e ait olan “Bir Taş Attım Pencereye” türküsünü söyledi. Kamuran'ın performansı sosyal medyada konuşulurken, izleyiciler tarafından da büyük beğeni topladı.

Final Sahnesinde Gerilim Dorukta

Dizinin final sahnesi ise izleyicileri ekrana kilitledi. Cihan ve Necmi, Aleyna'yı video yayınlanmadan önce kaçması için uyarırken, Sırat'ın Reyyaz'ı öldüreceği tehlikesi ortaya çıktı. Cihan ve Necmi, planlarını yaparak Aleyna'yı uzaklaştırdılar ve Sırat'ın önüne geçmeye çalıştılar. Silahların çekildiği bu final sahnesi, yeni bölümün heyecanını artırdı.

Yüksek Reytingler ve Sosyal Medya Başarısı

İnci Taneleri'nin onuncu bölümü, yine izleyicilerden büyük ilgi gördü. Duygusal sahneleri ve etkileyici diyaloglarıyla dikkat çeken bölüm, üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerde zirveye oturdu. Ayrıca, sosyal medyada da TT listelerinde yer alarak büyük başarı elde etti.

Arka Sokaklar’ın Özge’si diziden neden ayrıldığı açıkladı, meğer Sevda Dalgıç bu yüzden diziye veda etmiş Arka Sokaklar’ın Özge’si diziden neden ayrıldığı açıkladı, meğer Sevda Dalgıç bu yüzden diziye veda etmiş

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor. Her karakterin kendine özgü bir hikayesi olduğu dizi, güçlü senaryosuyla da dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez'in olduğu yapımda, izleyiciler her hafta yeni sürprizlerle karşılaşıyor.