Sağlık durumu Haberleri

sağlık durumu haberleri ve güncel sağlık durumu gelişmeleri, sağlık durumu ile ilgili tüm video, sağlık durumu fotoğrafları ve sağlık durumu haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Magazin

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Nur Yoldaş, geçtiğimiz günlerde yürüyüş esnasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

Magazin

Son zamanlarda sağlık durumuyla gündeme gelen şarkıcı Aydilge'nin hastalığı ve son durumu merak ediliyor.

Magazin

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı.

Magazin

Gazeteci Şirin Payzın, Münih Cemevi Derneği'nin davetlisi olarak Almanya'ya gittiği sırada yaşadığı talihsiz bir kaza sonucunda hastaneye kaldırıldı.

Magazin

76 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün Nişantaşı'nda rutin doktor kontrolünden çıkarken objektiflere yakalandı.

Magazin

Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe...

Magazin

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaşadığı kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Magazin

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kadir İnanır'ın sağlık durumu sevenlerini endişelendiriyor. Kadir İnanır'ın hastalığı, pıhtı atması sonucu geçirdiği inme olarak açıklandı.

Magazin

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği bir gösteriyi erken bitiren Cem Yılmaz'ın sağlık sorunu yaşadığı iddia edilmişti.

Magazin

Ünlü sunucu ve oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz günlerde yaşadığı omurilik sorunu nedeniyle acil bir ameliyata alındı.

Magazin

Emektar oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı.

  • 17°C
  • 32,22 %-0.14
  • 35,05 %0.16
  • 2.466,68 %0.83
  • 10.159 %-0.15
  • 64.600 %5.21
  • 2.975 %3.14