Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kadir İnanır'ın sağlık durumu sevenlerini endişelendiriyor. Kadir İnanır'ın hastalığı, pıhtı atması sonucu geçirdiği inme olarak açıklandı. Hastaneye kaldırılan İnanır, operasyon geçirdi ve doktorlar tarafından tıkanık damarının açıldığı belirtildi.

Sultan Mehmed’in çekildiği köyün adı ne, hangi il ve ilçede çekim mekanları var? Sultan Mehmed’in çekildiği köyün adı ne, hangi il ve ilçede çekim mekanları var?

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın sağlığına kalıcı bir hasar bırakıp bırakmayacağıyla ilgili olarak, "Onu süreç gösterecek. Şu an bir şey söyleyemeyiz onunla ilgili" şeklinde konuştu. İnanır'ın eşi Jülide Hanım'ın da süreç boyunca yanında olduğu ve yazılı bir açıklama yapacağını belirtti. Sağlam ayrıca, "İnme o pıhtının yol açtığı klinik tablonun adıdır. Aslında ikisi de benzer. Aynı tablo. Beyin kanaması değil" dedi.

Kadir İnanır'ın durumunun stabil olduğu ve tetkiklerinin devam ettiği bildirildi. Eşi Jülide Kural, "Doktorların önerisiyle 48 saat yoğun bakım sürecinde olacağı öngörülüyordu. Ancak siz halkımıza iyi haber vermek isterim; bugün itibariyle tüm tetkik sonuçları olumlu çıktığından uyandırma kararı alınmıştır. Tahmin edeceğiniz gibi yoğun bakımda oldukça sık Kadir İnanır'ı görme şansım oldu. Tüm beden fonksiyonlarında olumlu bir hareketlenme olduğunu ben de gözlemledim" dedi.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.