Son zamanlarda sağlık durumuyla gündeme gelen şarkıcı Aydilge'nin hastalığı ve son durumu merak ediliyor. Aydilge, labrum kemiğindeki yırtık nedeniyle acil ameliyata alındı ve operasyonu başarıyla tamamlandı. Ameliyat sonrası durumuyla ilgili açıklama yapan Aydilge, şu ifadeleri kullandı: "Ameliyatım çok başarılı geçti. Labrum yırtığı nedeniyle çok acil ameliyata alınmıştım. Şimdi çok iyiyim. Sizler beni hoplayıp zıplarken görmeye alıştınız. En kısa zamanda benden beklediğiniz gibi sahnelerde hoplayıp zıplayacağız. Size söz veriyorum, en kısa zamanda ayağa kalkacağım. Dualarınız ve iyi enerjileriniz için teşekkür ederim." Aydilge, eşiyle birlikte hastane koridorunda yürüyüş yaparak iyileşme sürecine devam ediyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Aydilge'nin müzik kariyeri ve hayatıyla ilgili bilgi vermek gerekirse, Aydilge aslen Adana doğumlu olan ve asıl adı Aydilge Sarp olan Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. 2009 yılında ilk albümü "Ay"ı çıkaran Aydilge, "Çıksın üstüme", "Yalan", "Sorma", "İstanbul" gibi şarkılarıyla tanınmaktadır. Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk da yapmış olan Aydilge, "Aşk Tesadüfleri Sever 2" ve "Biz Böyleyiz" gibi filmlerde rol almıştır.