Gazeteci Şirin Payzın, Münih Cemevi Derneği'nin davetlisi olarak Almanya'ya gittiği sırada yaşadığı talihsiz bir kaza sonucunda hastaneye kaldırıldı. Pazar sabahı restoranda basamağa takılarak düşen Payzın, ambulansla tedavi görmek üzere hastaneye sevk edildi. Yapılan muayene sonucunda kalça kemiğinde kırık tespit edildi.

Kızılcık Şerbeti Pembe’nin eşi ne iş yapıyor, eşi bakın kim çıktı, meğer onunla evli… Kızılcık Şerbeti Pembe’nin eşi ne iş yapıyor, eşi bakın kim çıktı, meğer onunla evli…

Halk TV'nin aktardığı bilgilere göre, düşme sonrasında acil bir ameliyata alınan Şirin Payzın, yaklaşık 6 saat süren bir operasyon geçirdi. Ameliyatın başarılı geçtiği ve gazetecinin sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi. Tedavi sürecinin Münih'te devam edeceği ve bir süre sonra Türkiye'ye dönerek tedavisine burada devam edileceği açıklandı.

Payzın'ın yaşadığı bu kaza, Türkiye ve Almanya'da büyük bir endişe ve üzüntüyle karşılandı. Gazeteci Şirin Payzın'a geçmiş olsun dileklerinde bulunulurken, tedavi sürecinde kendisine acil şifalar diliyoruz.