76 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün Nişantaşı'nda rutin doktor kontrolünden çıkarken objektiflere yakalandı. Sağlık kontrollerini aksatmadığını ve sağlığına dikkat ettiğini belirten Özyağcılar, çok sevdiği için kuruyemiş aldığını söyledi. Organik beslenip beslenmediği sorusuna ise "Sağlığıma dikkat ediyorum" yanıtını verdi.

Özyağcılar, aynı zamanda meslektaşı Kadir İnanır'ın yoğun bakımda olmasıyla ilgili de duygularını paylaştı. İnanır'ın durumuyla ilgili endişeli olduğunu belirten Özyağcılar, daha önce benzer bir durumu yaşayan İnanır'ın güçlü ve sağlam bir yapıya sahip olduğunu söyledi. "Çok üzüldüm. 2017'de de geçirmişti. Güçlüdür ve sağlamdır. Allah sağlık versin herkese" diyen Özyağcılar, İnanır için dualarını esirgemediğini belirtti.

Son of a Rich (Zengin Köle) konusu ne, gerçek mi hikaye, oyuncuları kimler? Son of a Rich (Zengin Köle) konusu ne, gerçek mi hikaye, oyuncuları kimler?

Erdal Özyağcılar'ın sağlık kontrollerine özen göstermesi ve meslektaşı Kadir İnanır'a destek olması, sanat camiasında sevgi ve dayanışmanın bir örneği olarak değerlendirildi.