NOW TV'de ekrana gelen Gaddar dizisinin final tarihi netleşti ve 9 bölüm kaldı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Sarp Levendoğlu, Ayça Ayşin Turan ve Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizi, sezon finaline doğru hızla ilerliyor. İzleyiciler, heyecanla beklenen bu sezon finalinin sürpriz gelişmeler ve unutulmaz anlar yaşatacağını düşünüyor.

BEKLENMEDİK BİR TRANSFER HABERİ

Dizide beklenmedik bir transfer yaşandı ve yeni karakterin gelmesiyle izleyicilerin merakı daha da arttı. Gaddar, sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor ve yeni bölümleri Eylül ayında ekrana gelecek. Haziran ayı itibariyle ise diziye ekran arası verilecek.

Berrak Tüzünataç SEVGİLİSİ kim, bakın kimle yakalandı, hemen kaçtı! Berrak Tüzünataç SEVGİLİSİ kim, bakın kimle yakalandı, hemen kaçtı!

GADDAR: DOĞU'DA BİR ASKERİN HİKAYESİ

Gaddar, Ay Yapım imzalı, aksiyon ve dram türünde bir Türk yapımı dizidir. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar paylaşmaktadır. Dizi, Doğu'da görev yapan bir asker olan Dağhan'ın hikayesini anlatmakta olup, askerden döndükten sonra kiralık bir katile dönüşür ve "Gaddar" lakabını alır.