Kızılcık Şerbeti dizisinde Zülkar karakterine hayat veren Bahtiyar Memili, performansıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Oyuncunun kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu ise merak konusu haline geldi. 

Kızılcık Şerbeti'nin Zülkar'ı Bahtiyar Memil Kimdir Kaç Yaşında?

Bahtiyar Memili, 10 Ocak 1985 tarihinde Adana'da doğdu. Oyunculuğa ilk adımını attığı yıllarda kardeşi Necip Memili'nin de etkisiyle sektöre adım attı. 2014 yılında "Kaçak" dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Memili, o dönemden itibaren adını dizi ve filmlerdeki rolleriyle duyurmaya başladı.

Kızılcık Şerbeti'nin Zülkar'ı Bahtiyar Memil Hangi Dizilerde Oynadı?

Bahtiyar Memili, "Yedi Güzel Adam", "Kaçma Birader", "Karakomik Filmler" serisi ve "Yasak Elma" gibi yapımlarda rol aldı. Özellikle "Yasak Elma" dizisinde canlandırdığı Sedai karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı. Ancak gerçek çıkışını "Kızılcık Şerbeti" dizisiyle yaptı.

Oyuncunun kariyerindeki bu çıkışıyla birlikte özellikle Zülkar karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen Memili, gelecek projelerle adından daha sıkça söz ettireceğe benziyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?


 

Editör: Havva Andırır