Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve geçmişte yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Arda Kural, son haliyle sosyal medyada gündem oldu.

Gorenler Inanamadi Iste Arda Kural In Son Hali 17331604 6363 Amp

ARDA KURAL'IN HASTALIĞI NE?

Bir döneme damga vuran Lise Defteri ve Emret Komutanım dizileriyle yıldızı parlayan Kural, psikolojik sorunlar yaşaması üzerine ekranlara veda etmişti. Bu durum hayranlarını ve sevenlerini oldukça üzmüştü.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

Gorenler Inanamadi Iste Arda Kural In Son Hali 17331604 4027 M

ARDA KURAL EKRANLARA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla da bilinen Kural'ın son hali ise ortaya çıktı. Görüntülerde Kural'ın fazla kilolarından kurtulduğu ve saç ektirdiği dikkat çekiyor. Bu değişim, Kural'ın sevenlerini mutlu etti ve "eski günlerine geri döneceği" umutlarını yeşertti.

Gorenler Inanamadi Iste Arda Kural In Son Hali 17331604 4944 M

ARDA KURAL'A SOSYAL MEDYADA TEPKİLER NASIL?

Kural'ın son halini görenler sosyal medyada da yorumlar yapmaktan geri kalmadı. Birçok kişi Kural'a ekranlara geri dönmesi için çağrıda bulunurken, kimi kullanıcılar da kilo vermesine ve bakımına dikkat etmesine sevindiklerini belirtti.

ARDA KURAL'A SOSYAL MEDYADA NE YORUMLAR YAPILDI?

"Bir an evvel topla kendini"
"Kumaşı kaliteli"
"Dön artık ekranlara"
"Zayıfla dedik ama bu kadar da değil"
Arda Kural'ın bu değişimi kalıcı olacak mı ve oyunculuğa geri dönecek mi? Bu soruların cevabı ise zamanla belli olacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız