19 yaşındaki İpek Akgül'ün Adana'da sevgililer gününde işkence görerek öldürüldüğü olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Akgül'ün internette tanıştığı bir kişiyi yaraladığı için öldürüldüğü ve cinayete 4 kişinin karıştığı öğrenildi.

İpek Akgül Kimdir?

19 yaşındaki İpek Akgül, Adana'da yaşıyordu. Sosyal medya platformlarında aktif olarak yer alıyordu.

Şehit Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı Şehit Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

İpek Akgülcinayeti111

İpek Akgül Cinayeti Nasıl İşlendi?

14 Şubat Sevgililer Günü'nde İpek Akgül, internette tanıştığı E.A. isimli kişi ile buluştu. E.A.'yı evinde duş alırken 3 yerinden vurarak kaçtı. E.A. saldırıdan yaralı kurtuldu.

İpek Akgül Neden Öldürüldü?

Polisin yaptığı incelemeler sonucu İpek Akgül'ün eski sevgilisi Ahmet Albayrak ve arkadaşı Mehmet Görgün'ün E.A.'yı öldürmek için tetikçi olarak Akgül'ü tuttukları ortaya çıktı. Akgül'ün E.A.'ya yönelik saldırıdan sonra planlarının bozulmasından endişe eden Albayrak ve Görgün, Akgül'ü "Polis seni arıyor. Seni saklayacağız" diyerek kandırarak öldürdüler.

İpek Akgülcinayeti....

İpek Akgül Cinayetine Kimler Karıştı?

Cinayete Yaşar Bulut, Ahmet Albayrak, Mehmet Görgün ve Aziz Bulut olmak üzere 4 kişi karıştı. Yaşar Bulut, cinayeti itiraf etti ve Ahmet Albayrak ile Mehmet Görgün'ün kendisini azmettirdiğini söyledi. Aziz Bulut ise kardeşini sakladığı için gözaltına alındı.

İpek Akgülcinayeti65220

İpek Akgül Cinayetinde Tutuklanan Şüpheliler Ne Dedi?

Emniyetteki sorgularında Ahmet Albayrak ve Mehmet Görgün, birbirlerini suçlayarak E.A.'nın yaralanmasını ve İpek Akgül'ün öldürülmesini azmettiren kişinin diğeri olduğunu öne sürdüler.

İpek Akgülcinayeti47474

İpek Akgül Cinayeti Mahkeme Kararı Ne Oldu?

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Editör: Murat Serdar Yıldız