Ziraat Türkiye Kupası finali, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 23 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek olan final maçının iki kulüp arasında anlaşılarak yapılacağını duyurdu. Futbolseverler tarafından merakla beklenen ZTK final maçının nerede ve ne zaman oynanacağı konusundaki detaylar ise henüz resmi olarak açıklanmadı.

TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NEREDE OYNANACAK?

Türkiye Kupası Finali, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında gerçekleşecek ve bu büyük maç, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, Hasan Arat ve Ertuğrul Doğan ile yaptığı toplantı sonrası verdiği bilgiye göre, kupa finalinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanması kararlaştırıldı.

Paris 2024 Olimpiyat Açılış Töreni || Paris 2024 Olimpiyat Açılışı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? Paris 2024 Olimpiyat Açılış Töreni || Paris 2024 Olimpiyat Açılışı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yapılan toplantının ardından Beşiktaş ve Trabzonspor'un başkanlarının ortak kararıyla Türkiye Kupası Finali'nin İstanbul'da, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu. Büyükekşi, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayarak, maçın fair-play çerçevesinde geçmesi gerektiğini belirtti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, final maçında Türkiye'nin özlediği bir tabloyu sunacaklarını ifade ederek, "50 bin Türk bayrağı hazırlayacağız. Bütün taraftarlarımız Türk bayrağıyla donatılacak. Saat 19.00'da bir konser düzenlemeyi planlıyoruz. Sonrasında kulüplerimiz ısınma turlarına çıkacak ve maçı oynayacaklar. Türkiye'nin özlem duyduğu manzarayı ortaya koyacağız." dedi.

Ayrıca, Büyükekşi, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarı otomatik ofsayt sistemi ve bir yabancı VAR hakemi uygulanacağını da duyurdu.

Editör: Zeliha YAKUT