Bu birliktelikten Yağmur Lara adında bir kızı olduğu biliniyor. Daha sonra 2010 yılında Emre Matraş ile evlenmiş ve Masal adında bir kız çocuğu sahibi olmuştu. Ancak bu evlilikleri de devam etmemiş ve 2015 yılında boşanmıştı.

İkinci Evliliği ve Ani Ölüm Haberi

Evlenip Miamiye yerleşmişti Şiddet gördüğünü açıklayan Yeşim Erçetinin eşi hayatını kaybetti

Yeşim Erçetin, 2022 yılında iş insanı Fevzi Kardeseci ile Miami'de evlenmişti. Ancak son zamanlarda eşinden gördüğü şiddeti paylaşarak gündeme gelmişti. Daha sonra eşinin ani ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Acı dolu paylaşımında, "Yeminimizi tuttuk, iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik. Canım kocamın gidişi çok ani oldu. Işıklarda uyu... Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük." ifadelerini kullandı.

Beyaz Yaka dizisi Yiğit Ekmekçioğlu kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim? Beyaz Yaka dizisi Yiğit Ekmekçioğlu kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?

Şiddet Gördüğünü Açıklamıştı

Bir süre önce yüzündeki yaraları paylaşarak eşinden gördüğü şiddeti ifşa eden Erçetin, kafasına vurulduğunu ve yüzünün camlara çarptığını dile getirmişti.

Sonuç olarak

Evlenip Miamiye yerleşmişti Şiddet gördüğünü açıklayan Yeşim Erçetinin eşi hayatını kaybetti

Yeşim Erçetin'in yaşadığı acı dolu süreç ve eşinin ani ölümü, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı bulmuş ve üzüntüyle karşılanmıştı.