Eski manken Yeşim Erçetin, 2022 yılında iş insanı Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikah masasına oturmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşinin vefat haberini duyurdu. Eşinin ölümüyle ilgili çıkan 'şüpheli ölüm' iddialarının ardından sessizliğini bozdu.

EVLİLİKLERİ VE ŞİDDET İDDİALARI

Yeşim Erçetin ve Fevzi Kardeseci'nin Miami'de gerçekleşen nikahlarına Pelin ve Volkan Yetmişnir çifti ile Mert Ersin şahitlik etmişti. Ancak ilişkilerinde yaşadığı şiddet iddialarını sosyal medya hesabından paylaşarak gündeme gelmişti. Erçetin, eşinin kendisine kafa attığını ve yüzünü camdan çarptırdığını belirterek boşanma davası açacağını duyurmuştu.

FEVZİ KARDESECİ'NİN ÖLÜMÜ VE İDDİALAR

Yeşim Erçetin, eşinin ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Ancak Fevzi Kardeseci'nin ölümüyle ilgili 'şüpheli ölüm' iddiaları ortaya atıldı. Bunun üzerine Erçetin, eşinin düşmesi sonucu kafasını çarptığı ve bu nedenle öldüğü bilgisini paylaştı. Ancak iddiaların artması üzerine Erçetin, Aramızda Kalmasın programına bağlanarak gerçekleri açıkladı.

AÇIKLAMALAR VE GERÇEKLER

Yeşim Erçetin, eşinin silahla intihar ettiğini ve evlerinde salon koltuğunda bulduğunu ifade etti. Ancak Fevzi Kardeseci'nin hayatta kalan tek yakını olan kardeşinin bu durumu açıklamak istemediği ve 'aciz biri değil, lütfen bunu söylemeyin' dediğini belirtti. Ancak sosyal medyada çıkan iddiaların ardından kardeşiyle görüşüp intihar olayını açıklama kararı aldıklarını dile getirdi.

Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

SON YEMEK VE İNTİHAR KARARI

Yeşim Erçetin, eşinin son yemeğinde kendisine "Bu son yemeğimiz" dediğini ve gittikçe tuhaflaştığını belirtti. Doktora gitmesi gerektiğini defalarca söylediğini ancak kabul etmediğini dile getirdi. Fevzi Kardeseci'nin birkaç yıl önce kanseri atlattığını da ekledi.

Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci'nin ölümüyle ilgili şüpheler devam ederken, Erçetin'in açıklamaları da merak konusu olmaya devam ediyor. Eşinin ani ölümüyle sarsılan Erçetin'in yaşadığı acı büyük ve olayın detayları daha da aydınlatılması gerekiyor.