Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit: Sultanlar Ligi Yarı Finalinde Heyecan Devam Ediyor!

Voleybol Sultanlar Ligi yarı finalinde Vakıfbank ve Eczacıbaşı Dynavit, 4 Nisan Perşembe günü saat 20.00'da Vakıfbank Spor Sarayı'nda karşı karşıya geliyor. Seride ilk maçı 3-1 kaybeden Vakıfbank, rövanşta galip gelerek seriyi üçüncü maça taşımak istiyor. Eczacıbaşı Dynavit ise galibiyetle finale yükselmeyi hedefliyor.

İlk Maçın Özeti:

Serinin ilk maçı 31 Mart Pazartesi günü Eczacıbaşı Dynavit'in galibiyetiyle sonuçlandı. Mavi-beyazlılar, Hande Baladın, Boskovic ve Beyza Arıcı gibi yıldızlarının katkılarıyla rakibini 3-1 yenmeyi başardı.

Rövanş Mücadelesi:

Vakıfbank, 4 Nisan Perşembe günü oynanacak rövanşta galibiyet alarak seriyi üçüncü maça taşımak istiyor. Zehra Güneş, Gabi, Cansu Özbay ve Bahar Akbay gibi isimlerin forma giyeceği Vakıfbank, taraftarlarının desteğiyle galibiyete ulaşmak için mücadele edecek.

Busenaz Sürmeneli Paris Olimpiyatlarında ne zaman yarışacak? Milli Boksör Busenaz Sürmeneli kimdir, nereli, kaç yaşında? Busenaz Sürmeneli Paris Olimpiyatlarında ne zaman yarışacak? Milli Boksör Busenaz Sürmeneli kimdir, nereli, kaç yaşında?

Maçın Yayını:

Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit maçı TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maç Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 4 Nisan Perşembe
  • Saat: 20.00
  • Yer: Vakıfbank Spor Sarayı
  • Yayın: TRT Spor Yıldız

Serinin Önemi:

Sultanlar Ligi'nin en çekişmeli yarı finallerinden biri olarak dikkat çeken Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit serisi, voleybolseverleri ekranlara kilitleyecek. İki galibiyet alan takım finalde Fenerbahçe Opet'in rakibi olacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız