Yalı Çapkını'nda Neler Oluyor? Finalde Neler Bekleniyor?

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, sezon finaline adım adım yaklaşıyor. Dizide yaşanan gelişmeler izleyicileri meraklandırıyor. Son bölümde Orhan'ın ölümü Korhan ailesini derinden sarstı. Bu kayıpla büyük bir acı yaşayan Ferit, dedesinden beklediği tepkiyi göremediği için büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Yalı Çapkını’nda Şoke Eden Ayrılık 1

Yalı Çapkını'nda Orhan'ın Ölümü Aileyi Sarsıyor

Fuat ve Orhan'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran, Ferit'e ve ailesine zarar verdiğini düşündüğü için büyük bir suçluluk duyuyor. Bu zor durum karşısında Seyran ne yapacak?

Yalı Çapkını’nda Şoke Eden Ayrılık

Yalı Çapkını'nda İfakat'a Beklenmedik Teklif

Halis Ağa'dan ummadığı bir teklif alan İfakat, yaşanan bu gelişmeye çok sevinir. Peki bu teklif ne olacak? İfakat bu teklifi kabul edecek mi?

Yalı Çapkını'nda Seyran'ın Hastalığı Gizemi

Hastalığını Ferit'ten gizlemeye çalışan Seyran, bu sırrı hiç beklemediği birinin öğrenmesiyle şaşkınlığa uğrar. Bu sırrı öğrenen kişi kim olacak? Seyran bu durumla nasıl başa çıkacak?

Yalı Çapkını'nda Ferit Zor Bir Karar Veriyor

Babasının intikamını alabilmek ve sevdiklerini koruyabilmek için güçlü olmak zorunda hisseden Ferit, önemli bir karar vererek Kont Ziya'dan yardım ister. Fakat gireceği bu yeni yol, mecbur kaldığında tüm sevdiklerinden vazgeçmeyi göze almasını gerektirecektir. Peki Ferit bu yola girecek mi? Kont Ziya ona nasıl yardım edecek?

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Yalı Çapkını'nda Sezon Finalinde Büyük Sürpriz!

Dizinin sezon finalinde İfakat'ın katil olduğu ortaya çıkıyor. Bu beklenmedik gelişme izleyicileri şok edecek. Seyran ve Ferit'in ise yeniden ayrılacağı öğrenildi. Peki bu ayrılık neden olacak? Ferit ve Seyran yeniden bir araya gelebilecek mi?

Yalı Çapkını'nın sezon finali merakla bekleniyor. Dizide bu hafta neler yaşanacak ve finalde izleyiciyi neler bekliyor? Heyecanla beklenen sezon finalinde tüm bu soruların cevabı belli olacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız