Osmaniye İçin 5 Günlük Hava Durumu Tahmini:

Bugün (04 Nisan 2024 - Perşembe)

Sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde ise hava açık olacak. En yüksek sıcaklık 17°C olacak. Rüzgar hafif esintili olacak.

Yarın (05 Nisan 2024 - Cuma)

Genellikle açık bir hava bekleniyor. Ancak öğle saatlerine doğru zaman zaman bulutlar da görülebilir. En yüksek sıcaklık 14°C olacak. Nem oranı %60 civarında olacak. Rüzgar hafif esintili olacak.

06 Nisan 2024 Cumartesi

Hava açık ve güneşli olacak. Ancak akşam saatlerine doğru bulutlar da artabilir. En yüksek sıcaklık 14°C olacak. Rüzgar zaman zaman orta şiddette esecek.

07 Nisan 2024 Pazar

 Sabah saatlerinde hafif yağmur bekleniyor. Öğleden sonra yağmur etkisini artırabilir. En yüksek sıcaklık 13°C olacak. Rüzgar hafif esecek.

08 Nisan 2024 Pazartesi

Düziçi'nde Makilik Alanda Yangın! 5 Dönümlük Alan Zarar Gördü, Kasıtlı mıydı? Düziçi'nde Makilik Alanda Yangın! 5 Dönümlük Alan Zarar Gördü, Kasıtlı mıydı?

Hava genellikle kapalı olacak ve aralıklı yağmur yağışları görülecek. En yüksek sıcaklık 14°C olacak. Nem oranı yüksek olacak. Rüzgar zaman zaman kuvvetli esecek.

Haftalık Hava Durumu Değerlendirmesi:

Osmaniye'de hafta sonuna kadar genellikle güneşli ve açık bir hava bekleniyor. Ancak Pazar günü yağmur etkisini artırabilir. Pazartesi günü ise yağmur etkili olacak. Sıcaklık ise genellikle 13-17°C arasında seyredecek. Rüzgar zaman zaman kuvvetli esebilir.