Barcelona-Valencia (29 Nisan), Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz CANLI İZLE YAN EKRAN LİNKİ Barcelona-Valencia (29 Nisan), Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz CANLI İZLE YAN EKRAN LİNKİ

ING Kadın Basketbol Süper Ligi'nde Heyecan Zirvede: ÇBK Mersin - Fenerbahçe Alagöz Holding Maçı Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

Basketbolseverler, ING Kadın Basketbol Süper Ligi'nin zirve mücadelesi için hazır olun! 17 Nisan Çarşamba günü saat 19:30'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda ÇBK Mersin ve Fenerbahçe Alagöz Holding takımları karşı karşıya gelecek. Bu heyecan dolu karşılaşmada, şampiyonluk belli olacak.

Maçın Önemi:

Bu maç, sadece ING Kadın Basketbol Süper Ligi'nin şampiyonunu belirlemekle kalmayacak, aynı zamanda iki köklü kulübün de sezon boyunca gösterdiği tüm emeğin ve fedakarlığın sonucunu ortaya koyacak.

Takımların Form Durumu:

Fenerbahçe Alagöz Holding, ligi lider bitirerek play-off'a yükseldi ve çeyrek final ve yarı final serilerini de 2-0'lık galibiyetlerle geçerek finale yükseldi. Bu da Fenerbahçe'nin favori gösterildiği anlamına geliyor.

ÇBK Mersin ise play-off'ta zorlu bir serüven geçirdi. Çeyrek finalde Galatasaray'ı 3-2, yarı finalde ise Botas'ı 3-1 yenerek finale yükselmeyi başardı. Mersinliler, ev sahibi avantajını kullanarak Fenerbahçe'yi zorlamak istiyor.

Maç Hakemleri ve Yayın Bilgileri:

Müsabaka, Ozan Ceyhun, Elif Akça, Burak Öztürk ve Sema Gürsoy hakem ikilisinin yönetiminde gerçekleşecek. Heyecan dolu bu maçı TRT SPOR kanalından ve TBF Youtube kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.