Sosyal medyanın fenomen ismi Yasemin Sakallıoğlu, oyunculuk kariyerine yeni bir proje ile devam ediyor. Ünlü komedyen, Show TV'nin sevilen dizisi "Bahar"a konuk oyuncu olarak katılacak ve Hasibe karakterini canlandıracak.

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NUN YENİ PROJESİ

Show TV'nin sevilen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?", sürpriz bir ismi kadrosuna dahil etti. Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, dizinin 11. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak. Sosyal medyada yayınladığı eğlenceli videolarla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sakallıoğlu, "Bahar" dizisinde köy muhtarı Hasibe karakterini canlandıracak.

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NUN OYUNCULUK DENEYİMİ

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ve "Jet Sosyete" gibi projelerde oyunculuk deneyimi de bulunan Yasemin Sakallıoğlu, "Bahar" dizisiyle ekranlara geri dönüyor. MF Yapım imzalı dizide Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak çalışmaya gittiği köyün muhtarı Hasibe'yi canlandıracak olan Sakallıoğlu, izleyicilere keyifli anlar yaşatacak gibi görünüyor.

"BAHAR" DİZİSİ HAKKINDA

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı "Bahar" dizisi, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi görüyor. 13 Şubat'tan beri ekranlarda olan dizi, her Salı akşamı Show TV'de izleyiciyle buluşuyor.

Survivor Özgür eşi kim, mesleği ne, aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor Özgür eşi kim, mesleği ne, aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Yasemin Sakallıoğlu'nun konuk oyuncu olarak katılacağı "Bahar" dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor.